zondag 20 mei 2012

SCO short-john

Onderdelen gezocht voor deze SCO (Smith & Co) short-John transportfiets uit Nijmegen!
o.a. een voorspatbord en een voorband.

Deze transportfiets is rond 1990 gekocht bij 'de tegenwind' in Utrecht. 
SCO (Smith & Co) is overgenomen door Monark uit Zweden.

1 opmerking:

 1. Beste Wibe,
  ook ik heb een SCO, ook van wat voorheen 'De Tegenwind' was. Het heet nu DaVietsie, van Janke vd Veen, oud medewerker van Peter (tegenwind). De mijne is nog 'origineel'.
  De voorband hoeft geen probleem te zijn. Is dezelfde maat als van een Solex. Spatbord weet ik niet. Zelf zoek ik nog een achtervelg. Mocht je een adres weten, hou ik mij aanbevolen. Vanzelfsprekend zal ik jou op de hoogte stellen als ik tegen een onderdelenleverancier aan loop. Overigens zie ik janke binnenkort (heb lange tijd recht tegenover De Tegenwind gewoond) en zal haar ook vragen naar mogelijke onderdelen.

  Met groet

  Ron
  Den Burg Texel

  BeantwoordenVerwijderen